Skriv fængende SoMe-tekster med PAS-modellen

5.07.2024

Bøvler du også med at skrive gode tekster til sociale medier? Her er skabelonen, som hjælper dig med at fange og fænge din læser

Journalist, forfatter og kommunikationsrådgiver Maria Larsen / Foto: Per Bergman

Journalist, forfatter og kommunikationsrådgiver Maria Larsen / Foto: Per Bergman

Forestil dig, at du kan producere tekster til sociale medier, hvor du i stedet for at stirre ned i tastaturet skriver ud fra en gennemtestet metode, der virker hver gang. Det kan du med PAS-modellen.

PAS-modellen er en skabelon, der nemt og effektivt hjælper dig i gang med at skrive tekster til sociale medier.

Eller … nemt og nemt.

Det er aldrig nemt at skrive korte, værdiskabende, modtagerorienterede, tommelfingerstoppende SoMe-tekster.

Men med den her model er det lidt nemmere.

Den sørger nemlig for, at du har et skelet at hænge din tekst op på.
Og pludselig vil du opdage, at du får meget lettere ved at komme i gang med din skriveproces og holde fokus på dit budskab.

Kommunikationsrådgiver og journalist Maria Larsen vil denne morgen guide dig igennem PAS-modellen som inspiration til dine fremtidige tekster.

Profil:
Maria Larsen er journalist, forfatter og kommunikationsrådgiver med 15 års erfaring som dagbladsjournalist og magasinredaktør. Hun rådgiver om kommunikation, tekster og faglig formidling og holder kurser for medier, virksomheder og organisationer i at skrive, så det fanger målgruppen. Maria driver virksomheden Mellem Linjerne og er fast tilknyttet Danmarks Medie og Journalisthøjskole, hvor hun underviser i journalistisk håndværk. Hun er forfatter til ”Skriv lettere end du tror” – en håndbog fra forlaget Samfundslitteratur med enkle skriveredskaber, som læseren kan tage i brug med det samme. Også til So-Me tekster. Læs mere om Maria her.

Tid og sted:
Torsdag den 5. september kl. 8:00 – 9:00 i Cinemateket. Gratis morgenmad fra kl. 7:30 – 8:00.

Du skal være medlem af Kreds 1 for at deltage. Det er gratis, men der reserveres kr. 200 på din konto til no-show-fee, som fastholdes ved udeblivelse og ved afbud efter fristen, som er den 2. september 2024, kl. 12:00.

Onlinetilmelding her.

Arkiver