Få sikre greb til din næste podcastproduktion

26.10.2021

Podcastmarkedet vokser som aldrig før. På få år har disse digitale lydfiler udviklet sig fra niche- til massemedier, som alle danskere i dag kender til og måske ligefrem lytter til.

Det giver et nyt marked for dig som journalist. Men hvordan får du gang i din produktion? Hvordan brænder du igennem med din passion, og hvordan skaber du et unikt rum til dine lyttere, så de har lyst til at lytte med time efter time?

Podcastproducent Lauge Hendriksen / Foto: Morten Blichmann

Podcastproducent Lauge Hendriksen / Foto: Morten Blichmann

Det er blot nogle af mange spørgsmål, som podcastproducent Lauge Hendriksen vil forsøge at komme omkring torsdag den 18. november for Kreds 1-medlemmer.

Profil:
Lauge Hendriksen er kulturformidler og podcaster. Han er er uddannet cand.comm med speciale i podcast og har blandt andet produceret podcast for Podimo, Loud og Jyllands-Posten. Lauge er desuden kursusleder på Center for Podcastings podcastkursus og har undervist i podcast på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han står blandt andet bag Tintin Podcast, der var nomineret til Podcastprisen 2020 og Prix Audio 2021.

Tid og sted:
Torsdag den 18. november, kl. 17 – 19 hos Kosmopol i Fiolstræde.

Bemærk, arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen eller ved udeblivelse. Frist for afbud er torsdag den 11. november. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding, hvor no-show-fee-beløbet på kr. 100 reserveres på din konto.

Onlinetilmelding her.

Arkiver