Storytellerens værksted

12.10.2021

Tryllebind dine læsere, lyttere eller seere.

Hvad kan vi lære af de dygtigste historiefortællere? En velfortalt historie handler om en række helt fundamentale greb, der er blevet brugt i tusindvis af år af historiefortællere verden over.

Carsten Islington / Foto: Line Hjorth Islington

Carsten Islington / Foto: Line Hjorth Islington

Carsten Islington er en af specialisterne herhjemme. Han har brugt de seneste 30 år på at blive historiefortæller og historiemager. I årene har han fortalt historier anvendt på TV, radio og tusindtals forestillinger på store og små scener, hvor historien skal kunne bære cirka to timer foran et publikum. Han har hverken brugt rekvisitter, kostumer eller kulisser. Kun historien. Det kræver en masse teknik og viden om historiens væsen og formidling.

Deler rundhåndet ud
Eksemplificeret via sine egne historier deler Carsten rundhåndet ud af sine erfaringer. Sammen analyserer vi historiernes opbygning, og du får alle Carstens tricks og fif med hjem.

Oplev og lur af, hvordan en erfaren historiefortæller arbejder og virker. Stjæl alt, hvad du kan.
Carsten Islington er og har været konsulent for virksomheder og politikere, filmanmeldere, filmkonsulenter og gæstelærer på Filmskolen og forfatterskoler.

Tid og sted:
Tirsdag den 30. november kl. 17-19, Kosmopol, Fiolstæde 44

Lyt til Carstens podcasts her: https://www.islington.dk/podcast/

Bemærk, arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen eller ved udeblivelse. Frist for afbud er onsdag den 24. november. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding, hvor no-show-fee-beløbet på kr. 100 reserveres på din konto.

Onlinetilmelding her.

 

Arkiver