Kom i gang med Instagram

20.01.2021

Har du længe overvejet at prøve kræfter med Instagram? Og har du haft lyst til at lære, hvordan du brander dine budskaber gennem tekst og billeder på et socialt medie i rivende udvikling?

Engang var appen mest en foto-app for blandt andet mad- mode- og boliginteresserede. Men i dag bliver der dagligt oprettet nye profiler af danske organisationer og virksomheder, ja selv debattører og politikere ser muligheder i det populære medie.

Direktør og underviser Camilla Stemann / Foto: Rebecca Brincker

Direktør og underviser Camilla Stemann / Foto: Rebecca Brincker

Se med, når Camilla Stemann, direktør og underviser i sin egen virksomhed – Camilla Stemann & Co., step for step vil lære dig platformen og mulighederne at kende. Camilla vil gennemgå alt, lige fra hvordan du kommer fra start med det rigtige navn, billede og profiltekst, til gennemgang af alle de vigtigste funktioner. Du lærer også, hvordan de hver især kan bruges strategisk til at forstå, hvordan Instagram kan hjælpe dig hen mod dit mål med dit personlige brand eller din virksomhed.

Du vil også få kendskab til vigtige apps og hjælpeværktøjer og lave øvelser, som ruster dig til at komme ordentligt i gang. Du vil gå fra webinaret med en masse inspiration og værktøjer, der kan give dig et fantastisk overblik – og gøre din tid på Instagram både nemmere og mere effektiv.

Du kan forvente at tage følgende med hjem fra kurset:

  • Valg af navn, profilbillede, profiltekst mm.
  • Funktioner & forskel på opslag, stories, live og IGTV
  • Konkrete apps og værktøjer der hjælper dig i gang med at poste nemt og effektivt.
  • Slutteligt: En Instagram-profil hvor alt det basale er på plads og du er klar til at få dine budskaber ud over stepperne.

Om Camilla Stemann:
Camilla Stemann er direktør og underviser i sin egen virksomhed Camilla Stemann & Co. Camilla har arbejdet professionelt med Instagram og influencers for flere danske og internationale brands og startede karrieren med selv at opbygge et personligt brand via sociale medier. Hendes Instagram-profil @copenhagenbyme med +22.000 følgere har givet hende mulighed for at lave sin egen kogebog, optræde i TV samt skabe sin egen virksomhed. Camilla lever i dag af at rådgive, undervise og holde workshops om sociale medier for store og små virksomheder.

Tid:
Tirsdag den 9. februar kl. 17:00 – 18:30.

Webinaret er for medlemmer af Kreds 1.

Onlinetilmelding her.

Arkiver