Webinar: Få flere færdigheder i film- og videoredigeringsprogrammet – Final Cut Pro X

14.01.2021

Kom flere step videre i videoredigeringssoftwaren Final Cut Pro X (FCPX) med Peter Bak, der har mange års erfaring som både fotograf og klipper.

Peter Bak vil gennemgå de fleste og seneste smutveje til de grundlæggende værktøjer og funktioner i det populære Apple-program – samt programmets fundamentale brugerflade.

Fotograf og klipper Peter Bak. Foto: Privat

Fotograf og klipper Peter Bak. Foto: Privat

Undervejs får du fx indsigt i og en guide til at importere og sortere i dit råmateriale; tagge dine optagelser og til at arbejde med lyd, lave introtitler og rulletekster samt let color-grading.

Peter arbejder i den seneste version, men det er ikke afgørende, om du også har den allerseneste. Vi anbefaler, at du har dit eget program åbent under webinaret, så du bedre kan følge med i instruktionerne og evt. afprøve teknikker.

Der er mulighed for at stille spørgsmål undervejs, om end Peter forbeholder sig ret til kun at inddrage de spørgsmål, som skaber et godt flow i forløbet.

OBS: Webinaret henvender sig til Kreds 1-medlemmer med nogen eller flere års erfaring med videoredigering i FCPX.

Tid:
Torsdag den 25. februar kl. 17.00-18.30.

Profil: 
Peter Bak er mangeårig freelance tv-arbejder med en stor praktisk erfaring som både fotograf og klipper på DR, TV2 og en mængde produktionsselskaber. Sideløbende med Peter Baks freelancevirksomhed producerer Peter også fra sit eget firma, Budowski film.
Peter har foruden kendskab til FCPX også en bred erfaring med Avid og Adobe premiere Pro.

Webinaret er kun for medlemmer af Kreds 1.

Onlinetilmelding her.

Arkiver