Webinar: Personlig branding via sociale medier

31.10.2019

Instagrammr og influencer Camilla Stemann / Fotograf: Jesper Glyrskov.

Instagrammr og influencer Camilla Stemann / Fotograf: Jesper Glyrskov.

Prøv at google dig selv…
Og kig så på resultatet…

Hvis resultatet klart viser, hvilke opgaver du gerne vil tiltrække, og hvad du gerne vil opnå med dit personlige brand, behøver du måske ikke deltage i dette webinar.
Hvis du til gengæld tænker, at der er rum for forbedring, er der to gode nyheder.
Den første er, at sociale medier giver dig unikke muligheder for personlig branding. Der har aldrig været flere eller bedre udsigter til selv at kunne gøre noget aktivt i den retning.

Den anden er, at Camilla Stemann Jensen på dette webinar vil give dig konkrete ideer til, hvordan du kan styrke din personlige branding via sociale medier generelt – og specielt via Instagram.

Du kan forvente følgende udbytte af webinaret:

  • Viden om hvad der skal til at skabe et unikt brand på sociale medier
  • Tips og tricks til at skabe inspirerende indhold, som alle elsker og liker, men som også passer til det budskab, du gerne vil være afsender af
  • Hemmeligheden bag en konstant og organisk vækst i følgere, og konkrete apps og værktøjer der kan gøre din tilstedeværelse på sociale medier så effektiv og tidsbesparende som muligt

Om oplægsholderen
Camilla Stemann Jensen er Influencer og Instagram-ekspert samt ejer af CPHAGENCY.DK (og livsstilsbloggen Copenhagenbyme.com). Camilla Stemann Jensen har selv opbygget et personligt brand via sociale medier, som har givet hende flere job, mulighed for at udgive en kogebog og komme i Go’ Morgen Danmark flere gange.

Webinaret gennemføres i samarbejde mellem DJ Kreds 1 og DJs sekretariat. Samtlige medlemmer af DJ kan deltage.

Tid:
Torsdag den 28. november, kl. 9:00 – 10:00.

Onlinetilmelding til webinaret om personlig branding her.

Arkiver