Drink & Debat: Tid til long-reads?

26.04.2017

Hvilken plads har grundig, lødig og gennemarbejdet digital journalistik i en medieverden, hvor alt hele tiden går hurtigere? Og er det tiden værd i en presset branche at bruge kræfter på at dyrke de lange, flotte digitale fortællinger? De spørgsmål rejser Kristeligt Dagblads digitale redaktør Stinne Andreasen og digital tilrettelægger Kim Schou, som har gjort det til deres vartegn at skabe store digitale multimediefortællinger.

Tid og sted:
Vi ses på Library Bar
Fredag den 28. april, kl. 17 – 18.

Stinne Andreasen og Kim Schou

Stinne Andreasen og Kim Schou. Foto: Privat

Kristeligt Dagblad var de første i den danske mediebranche til at give sig i kast med digitale long-reads – eller specialhistorier, som avisen kalder dem – og med Stinne Andreasen og Kim Schou i spidsen har mediet fra begyndelsen lagt vægt på at finde på nyt og overraske: Kristeligt Dagblad har skrevet om den danske sang – fortalt som en sang – med korindspilning og karaoke. De har fortalt historier om alt fra organdonation til Trosbekendelsen og de bedste digte nogensinde – og de har fortalt dem baglæns, som håndskrevet brev, som krønike og som korte videoer.

Hør mere om deres tanker om nutidens journalistik og fremtidens digitale muligheder til denne uformelle debataften, fredag den 28. april, kl. 17-18, Library Bar, Hotel Plaza.Profiler:
Kim Schou er dette års modtager af DONA-prisen (Danish Online News Association). Han har – sammen med Stinne Andreasen og kollegerne på avisen – modtaget både guld og hæder ved Danske Mediers årlige prisuddeling for specialhistorier. Se de lange formater her.

Arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1.

Onlinetilmelding her.

Arkiver