Få skæve input til dine webfilm og videoer

25.03.2019

Kom og vær del af en hyggelig og inspirerende morgen i selskab med fotograf Alexandra Buhl, når hun viser eksempler, der har inspireret hende i hendes arbejde med videoproduktion. AB vil illustrere, hvordan man uden et stort budget skaber kreative videoer til web og sociale medier med relativt minimalt udstyr – lige fra planlægning og interview til optagelser, sync, klip og grade.

AB har siden 2003 delt sin tid som fotograf og videokunstner mellem kunst og kommercielt arbejde. Som kunstner bruger hun en kombination af dokumentarisk og konstrueret materiale – video, lyd, fotografi og digital kollage – til at undersøge, hvordan vores krop, sanser og sprog påvirker den måde vi oplever verden omkring os.

Videostill fra kunstprojektet Inseparable Together, skabt i samarbejde med performance kunstner Nana Francisca Schottländer og komponist Ellen Birgitte Rasmussen.

Videostill fra kunstprojektet Inseparable Together, skabt i samarbejde med performance kunstner Nana Francisca Schottländer og komponist Ellen Birgitte Rasmussen.

I årenes løb har AB arbejdet med mange andre kunstnere omkring diverse kollaborative kunstprojekter forskellige steder i verden. Inspirationen til sit arbejde finder hun alle mulige steder i dagligdagen – både i andre kunstneres værker, musikvideoer, serier og spillefilm – men også i hverdagsoplevelser i byrum og natur.

I løbet af oplægget vil AB vise, hvordan man med forskellige greb kan skabe fine, skæve og poetiske videoer.

Profil:
ABs interesse for kultur, fotografi, film og kunst har været livslang. Efter gymnasiet (1996) arbejdede hun en overgang for et produktionsselskab i London, der primært lavede musikvideoer til MTV. Sidenhen studerede hun diverse kulturrelaterede fag på universitetet, inklusiv en MA i Image & Communications fra Goldsmiths College i London. AB arbejdede som fotograf-assistent i London mellem 2002-2004, og begyndte så langsomt at kunne leve af at være fotograf. Se også www.alexandrabuhl.com

Tid & sted:
Torsdag den 11. april, morgenarrangement med gratis kaffe, te og brød fra kl. 8.00 – oplægget starter kl. 8.30 – 9.30, Cinemateket / Asta biograf i kælderen.

Onlinetilmelding til Få skæve input til dine webfilm og videoer her.

Bemærk, arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1 og det er gratis men der betales no-show-fee ved afbud efter fristen eller ved udeblivelse. Frist for afbud er den 4. april. Derfor skal du angive dine betalingsoplysninger ved tilmelding.

Arkiver