Levende stemmer i en digital tidsalder

3.04.2017

Varm, bestemt eller usikker? Lyden på vores stemmer findes i alle afskygninger og afslører vores indre tilstand. Den dannes af et sjovt lille organ, som dog har meget stor magt. For det er ikke ligegyldigt, hvordan din stemme lyder, når du skal trænge igennem med et budskab, hvad enten du skal præsentere din ide omkring redaktionsbordet eller tale for et snurrende kamera eller radiopublikum.

Generelt bliver vi dårligere og dårligere til at ’optræde’, fordi vi primært kommunikerer pr. mail, sms og telefon og i mindre grad ved fysiske møder. Vores stemmer bliver grå og kedelige at lytte til og vores kropssprog usikkert, erfarer Merete Nørgaard, skuespiller og indehaver af Living Voice – high performance teaching.

Merete Nørgaard

Merete Nørgaard Foto: Privat

Profil:
Merete Nørgaard er professionel stemmetræner og har hjulpet en lang række ledere i det danske erhvervs- og kulturliv med at forbedre deres fremtoning. Hun er uddannet skuespiller og har en mastergrad i teater og stemmetræning. Merete er skolet af internationale stemmetrænere fra Milano, London og New York og har mere end 18 års erfaring med at styrke stemmen og dens særlige kvaliteter.

Tid & Sted
Kom og få din første stemme- og kropssprogs-træning, onsdag den 10. maj, kl. 8.30-9.30 i Cinemateket, hvor der serveres kaffe og croissanter fra kl. 8.00, som må medbringes i salen.

Arrangementet er gratis og kun for medlemmer af Kreds 1. Dog er der no-show-fee på arrangementet. No-show-fee betyder, at du afgiver dine kontooplysninger ved tilmelding. Møder du ikke op eller melder du afbud efter den 3. maj, vil du blive opkrævet kr. 100.

Onlinetilmelding her.

Arkiver