Drink & Debat: Hvad er god presse-skik på nettet?

Del:
Kreds 1 byder på en drink og debat om god presseskik i en digital tidsalder. Hvorfor vil du opleve flere krav fra dine kilder om retten til at blive glemt på nettet, og hvad kan det have af konsekvenser?

København

30. marts 2016. Kl. 17 - 18
Arrangør: Kreds 1
Pris: Gratis

Er der forskel på, om det er offentlige personer eller uvante interview-personer? Og hvordan bør medierne generelt håndtere dette følsomme emne?  

PROFIL: Pernille Tranberg, tidl. journalist og chefredaktør, og i dag data-etisk konsulent og foredragsholder om privacy, dataetik og forbrugernes stigende krav om kontrol over egen data, fortæller om retten til at blive glemt som en del af en tendens og som en etisk problemstilling.
STED: Library Bar, onsdag den 30. marts, kl. 17-18

Profil:
Pernille Tranberg, tidl. journalist og chefredaktør, og i dag data-etisk konsulent og foredragsholder om privacy, dataetik og forbrugernes stigende krav om kontrol over egen data, fortæller om retten til at blive glemt som en del af en tendens og som en etisk problemstilling.

Tid og sted:
Onsdag den 30. marts kl. 17-18 på Library Bar.

Arrangementet er kun for medlemmer af Kreds 1.

Onlinetilmelding her.

Relateret indhold

Ekstra Bladets praktikanter til Hong Kong, april 2016
Af Amanda Hind Alberts og Josephine Helbrandt
Læs mere
DR Kultur-praktikanter i Japan april 2016
En håndfuld af DR Kulturs journalistpraktikanter tog til Japan for at blive klogere på kulturen og medierne i landet langt mod øst.
Læs mere
Børsens praktikanter til Ukraine
Første dag stod på besøg hos til NTCU (National Television Center of Ukraine). Her bliver vi hilst velkommen Dima, der både arbejder som producer og journalist på deres nyhedsredaktion, hvor...
Læs mere

Relaterede nyheder

Kredskino: BUGS - forpremiere
Kan vi redde verden ved at spise insekter? Hvad skal der til for at de umiddelbart bæredygtige proteiner vinder indpas i den vestlige verdens køkken?
Læs mere
Mød manden bag Panama Papers
Frederik Obermaier, graverjournalist på Süddeutsche Zeitung, var sammen med kollega Bastian Obermayer den første, som fik kontakt med “John Doe” – den mystiske kilde bag mediehistoriens hidtil...
Læs mere
Velsmagsdommeri: Udfordringer og metode i gastronomisk kulturkritik
Der er restaurantanmeldelser overalt i både gamle og nye medier. Men hvordan kan man som journalist tillade sig at fælde dom over noget så personligt som modtagerens potentielle smagsoplevelse?
Læs mere

Arrangementer

Workshop - Job crafting
Genopfind dig selv som freelancer - og styrk din trivsel
Læs mere
Kredskino: BUGS - forpremiere
Kan vi redde verden ved at spise insekter? Hvad skal der til for at de umiddelbart bæredygtige proteiner vinder indpas i den vestlige verdens køkken?
Læs mere
STARTPAKKEN - (4 dage) forløb for nystartede selvstændige/freelancere
Drømmer du om at være din egen chef? Så søg optagelse på DJ STARTPAKKEN for selvstændige/freelancere og bliv klædt på til at være din egen forretning
Læs mere