Kvinder i den palæstinensiske medieverden

Del:
Palæstina er ikke et nemt sted sted at være journalist - slet ikke som kvinde. Risici ved at arbejde i en konfliktzone, pres og forventninger fra familien og samfundet samt en branche, der primært styres af mænd er bare nogle af de barrierer, kvinderne står overfor.

København

20. april 2016. Kl. 17 - 19
Arrangør: Kreds 1
Pris: No-show-fee

Alligevel domineres den palæstinensiske medieverden i stigende grad af stærke, unge kvinder. Og selvom situationen i Danmark er en ganske anden, er nogle af udfordringerne måske ikke så forskellige. 

 
I samarbejde med det Danske Hus i Palæstina og IMS inviterer Kreds 1 til foredrag og debat om udfordringer og muligheder for kvindelige journalister i Palæstina såvel som Danmark. Aftenen ledes af den palæstinensiske journalist, Malak Hasan, og danske freelance journalist, Nanna Balslev.   
 
Profil: 
Malak Hasan er redaktør for det palæstinensiske WAFA News Agencys engelske side og skriver for blandet andet The Arab Weekly og Al Jazeera English. Nanna Balslev er freelancejournalist og kommunikationsrådgiver og skriver blandt andet Weekendavisen, Information, Femina og Artisten.
 
Tid og sted: 
Onsdag den 20. april i Cinemateket kl 17.00 - 18.30.

I samarbejde med det Danske Hus i Palæstina og IMS med midler fra Det Arabiske Initiativ inviterer Kreds 1 til foredrag og debat om udfordringer og muligheder for kvindelige journalister i Palæstina såvel som Danmark. Aftenen ledes af den palæstinensiske journalist, Malak Hasan, og danske freelance journalist, Nanna Balslev.    

Profil: 
Malak Hasan er redaktør for det palæstinensiske WAFA News Agencys engelske side og skriver for blandet andet The Arab Weekly og Al Jazeera English. Nanna Balslev er freelancejournalist og kommunikationsrådgiver og skriver blandt andet Weekendavisen, Information, Femina og Artisten. 

Tid og sted: 
Onsdag den 20. april i Cinemateket kl 17.00 - 18.30.

Onlinetilmelding her.

Bemærk no-show-fee:
Arrangementet er gratis og kun for medlemmer af Kreds 1 men du SKAL afgive kontooplysninger ved tilmelding. Ved udeblivelse eller afmelding efter torsdag den 14. april opkræves et no-show fee på 100 kr. Der trækkes således IKKE noget gebyr fra din konto ifm. tilmelding. Beløbet indløses KUN, hvis du enten udebliver eller melder fra efter den oplyste dato.

Relateret indhold

Ekstra Bladets praktikanter til Hong Kong, april 2016
Af Amanda Hind Alberts og Josephine Helbrandt
Læs mere
DR Kultur-praktikanter i Japan april 2016
En håndfuld af DR Kulturs journalistpraktikanter tog til Japan for at blive klogere på kulturen og medierne i landet langt mod øst.
Læs mere
Børsens praktikanter til Ukraine
Første dag stod på besøg hos til NTCU (National Television Center of Ukraine). Her bliver vi hilst velkommen Dima, der både arbejder som producer og journalist på deres nyhedsredaktion, hvor...
Læs mere

Relaterede nyheder

Kredskino: BUGS - forpremiere
Kan vi redde verden ved at spise insekter? Hvad skal der til for at de umiddelbart bæredygtige proteiner vinder indpas i den vestlige verdens køkken?
Læs mere
Mød manden bag Panama Papers
Frederik Obermaier, graverjournalist på Süddeutsche Zeitung, var sammen med kollega Bastian Obermayer den første, som fik kontakt med “John Doe” – den mystiske kilde bag mediehistoriens hidtil...
Læs mere
Velsmagsdommeri: Udfordringer og metode i gastronomisk kulturkritik
Der er restaurantanmeldelser overalt i både gamle og nye medier. Men hvordan kan man som journalist tillade sig at fælde dom over noget så personligt som modtagerens potentielle smagsoplevelse?
Læs mere

Arrangementer

Mød manden bag Panama Papers
Frederik Obermaier, graverjournalist på Süddeutsche Zeitung, var sammen med kollega Bastian Obermayer den første, som fik kontakt med “John Doe” – den mystiske kilde bag mediehistoriens hidtil...
Læs mere
Workshop - Job crafting
Genopfind dig selv som freelancer - og styrk din trivsel
Læs mere
Kredskino: BUGS - forpremiere
Kan vi redde verden ved at spise insekter? Hvad skal der til for at de umiddelbart bæredygtige proteiner vinder indpas i den vestlige verdens køkken?
Læs mere